info@knmg-groningen.nl
 
  • Congres Stichting Arts en Organisatie: Macht, spelregels in de zorg (9 punten ABAN)
  • Stichting Arts en Organisatie: Seminar Leiderschap in de Zorg
  • "Niet alles wat kan, hoeft" Passende zorg - Verantwoordelijkheid van arts en patiënt

 

Welkom op de website van het Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst (KNMG) district Groningen. De KNMG behartigt de belangen van meer dan 53.000 artsen en studenten Geneeskunde en maakt zich sterk voor de kwaliteit van de beroepsuitoefening en de volksgezondheid. Op deze website treft u een overzicht van de aankomende activiteiten, de doelen van het KNMG district Groningen, relevante nieuwsartikelen, verscheidene documenten, informatie over het huidige bestuur en contactgegevens. Bij vragen of opmerkingen kunt u bij voorkeur via de e-mail contact met ons opnemen.
Vacature studentbestuurslid

Per 1 december 2017 zoekt het KNMG districtsbestuur Groningen één nieuw studentbestuurslid, die vanwege de nauwe samenwerking tevens deel zal uitmaken van het bestuur van de stichting Arts en Organisatie. Lijkt dit je wat? Klik dan hier voor meer informatie!

Congres: Macht, spelregels in de zorg

Op vrijdagavond 6 en zaterdag 7 oktober organiseert Stichting Arts en Organisatie in samenwerking met KNMG district Groningen een congres over de organisatie van de zorg. Tijdens het congres zullen verschillende sprekers hun visie op de organisatie van ons zorgstelsel delen. Het congres is voor 9 punten geaccrediteerd (ABAN). Klik hier voor meer informatie.

Seminar Leiderschap in de Zorg

Op 14 juni organiseert Stichting Arts en Organisatie in samenwerking met KNMG district Groningen een seminar over leiderschap in de zorg. Tijdens deze seminar gaan we onder begeleiding van Hans Feenstra dieper in op de verschillende eigenschappen van leiderschap in wisselende situaties. Klik hier voor meer informatie.