info@knmg-groningen.nl
 
  • Stichting Arts en Organisatie: Seminar Leiderschap in de Zorg
  • Carrière en Privé: Welke keuzes maak jij?
  • "Niet alles wat kan, hoeft" Passende zorg - Verantwoordelijkheid van arts en patiënt

 

Welkom op de website van het Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst (KNMG) district Groningen. De KNMG behartigt de belangen van meer dan 53.000 artsen en studenten Geneeskunde en maakt zich sterk voor de kwaliteit van de beroepsuitoefening en de volksgezondheid. Op deze website treft u een overzicht van de aankomende activiteiten, de doelen van het KNMG district Groningen, relevante nieuwsartikelen, verscheidene documenten, informatie over het huidige bestuur en contactgegevens. Bij vragen of opmerkingen kunt u bij voorkeur via de e-mail contact met ons opnemen.

 

Seminar Leiderschap in de Zorg

Op 14 juni organiseert Stichting Arts en Organisatie in samenwerking met KNMG district Groningen een seminar over leiderschap in de zorg. Tijdens deze seminar gaan we onder begeleiding van Hans Feenstra dieper in op de verschillende eigenschappen van leiderschap in wisselende situaties. Klik hier voor meer informatie.

Carrière en Privé; Welke keuzes maak jij?

Wil jij goed voorbereid je toekomstige carrière als arts tegemoet gaan? Ben je op zoek naar de juiste balans tussen werk en privé? Benieuwd hoe artsen hiermee omgaan?
Kom dan op woensdag 5 april naar de thema-avond georganiseerd door KNMG district Groningen en VNVA Noord-Nederland. Klik hier voor meer informatie.

“Niet alles wat kan, hoeft”

Als medicus staat u regelmatig voor het dilemma: wel of niet behandelen? Wat is kwaliteit van leven voor uw patiënt? Moeten we alles doen wat medisch gezien mogelijk is? Hoe ver gaan we in het beslissen over het levenseinde? Hoe maken we dit bespreekbaar? Wat als het om een kind gaat? Tijdens deze avond zullen we verder ingaan op deze onderwerpen. Klik hier voor meer informatie.